Archief


Nieuw te Roeselare: samenaankoop groene stroom en aardgas


Stad Roeselare start in het kader van extern energiebeleid met een nieuw initiatief. Wil jij besparen op je energiefactuur? En wil je daarbij ook je steentje bijdragen tot het milieu? Dan kan je nu kiezen voor 100% groene stroom dat daarenboven goedkoper is dan je huidige factuur. Samen gaan we groener!

 

Groene energie in groep kopen, leidt tot forse kortingen. Van 1 november tot 5 februari kan je vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting inschrijven. Op 6 februari krijg je een persoonlijk aanbod. Pas dan beslis je of je op het nieuwe aanbod ingaat. De ingeschreven gezinnen zijn dus niet verplicht om op het aanbod in te gaan en te veranderen van leverancier. Momenteel zijn er zo´n 4.000 deelnemers in West-Vlaanderen!

 

Infosessies

  • Op woensdag 18 januari vindt om 20 uur in de Conferentiezaal van het Stadhuis een infovergadering plaats voor particulieren.
  • Ook in de Roeselaarse Woondienst (Zuidstraat) kunnen inwoners zonder internet informatie opvragen, dit bij Ann Blontrock. Maak hiervoor liefst een afspraak via 051 26 22 60 of via ablontrock@roeselare.be. Breng zeker je laatste jaarafrekening van elektriciteit en aargas mee, zodat alle gegevens bij de hand zijn.
  • De dienst economie werd aangeduid als lokaal loket naar bedrijven toe.

Meer info via www.samengaanwegroener.be, in dit artikel van De Standaard of via het gratis nummer 0800 18 711 van iChoosr.