Welkom


Leuk dat je even de tijd neemt om mijn site te bezoeken. Het is zeker een manier om me beter te leren kennen al krijgt, wat mij betreft, een reële ontmoeting altijd de voorkeur op een virtuele kennismaking. Wie ik ben, waarvoor ik sta, waarom ik bepaalde stappen neem, waarmee ik bezig ben en waarmee ik bezig was… tonen mijn werk als politica. Daarom is deze site meer dan een pr-tool: het is een vorm van uitleg, van verantwoording en toont mijn drive.
Misschien heb je vragen, opmerkingen, suggesties? Aarzel dan niet om contact te nemen. Want bouwen aan een samenleving is een zaak van iedereen. Samen.

Laatste nieuwtjes

Verbeterde dienstverlening Stad Roeselare


vorigevolgende

Persbericht 13 februari 2017


Stad Roeselare maakt prioritair werk van de verbetering van de dienstverlening en zet de Roeselenaar daarbij centraal. Bovenop de verregaande digitalisering van een aantal diensten, wordt vanaf 6 maart met een extra lange avondopening maximaal ingespeeld op de behoeften van de klant. Daarnaast is het ook mogelijk om op afspraak langs komen in het stadhuis. Vanaf 6 maart kunnen burgers voor meldingen en algemene informatie bovendien terecht op één gratis en herkenbaar contactnummer: 1788.

Lees verder op: https://www.roeselare.be/nieuws/betere-openingsuren-en-nieuw-gratis-contactnummer