Welkom


Leuk dat je even de tijd neemt om mijn site te bezoeken. Het is zeker een manier om me beter te leren kennen al krijgt, wat mij betreft, een reële ontmoeting altijd de voorkeur op een virtuele kennismaking. Wie ik ben, waarvoor ik sta, waarom ik bepaalde stappen neem, waarmee ik bezig ben en waarmee ik bezig was… tonen mijn werk als politica. Daarom is deze site meer dan een pr-tool: het is een vorm van uitleg, van verantwoording en toont mijn drive.
Misschien heb je vragen, opmerkingen, suggesties? Aarzel dan niet om contact te nemen. Want bouwen aan een samenleving is een zaak van iedereen. Samen.

Laatste nieuwtjes

Inspiratiemomenten Cultuur


CD&V houdt twee inspiratiemomenten rond actuele culturele thema’s. U bent van harte welkom op deze inspirerende momenten:

 

Vlaams & lokaal beleid zijn op elkaar afgestemd, wij willen inzetten op goede informatiedoorstroming en wisselwerking. Ook uw suggesties en vragen nemen we mee naar het Vlaams Parlement.

Meer info en het volledige programma vindt hierbij of op www.west-vlaanderen.cdenv.be/cultuur

Inschrijven kan al meteen viawww.west-vlaanderen.cdenv.be/cultuur of telefonisch via het provinciaal CD&V-secretariaat op 050/64.29.10. Belangrijk is om bij inschrijving de keuze van het panelgesprek door te geven en te laten weten of u de rondleiding wenst mee te volgen.

Graag tot dan! 

Sabine de Bethune, Jan Durnez, Bart Dochy, Martine Fournier, Johan Verstreken en Griet Coppé

Vlaamse volksvertegenwoordigers