Welkom


Leuk dat je even de tijd neemt om mijn site te bezoeken. Het is zeker een manier om me beter te leren kennen al krijgt, wat mij betreft, een reële ontmoeting altijd de voorkeur op een virtuele kennismaking. Wie ik ben, waarvoor ik sta, waarom ik bepaalde stappen neem, waarmee ik bezig ben en waarmee ik bezig was… tonen mijn werk als politica. Daarom is deze site meer dan een pr-tool: het is een vorm van uitleg, van verantwoording en toont mijn drive.
Misschien heb je vragen, opmerkingen, suggesties? Aarzel dan niet om contact te nemen. Want bouwen aan een samenleving is een zaak van iedereen. Samen.

Laatste nieuwtjes

Reportage Kanaal Z: ICT-beleid Stad Roeselare zet aan tot efficiënter en mobieler werken


September 2017 - In het kader van een publireportage koos technologiebedrijf HP Stad Roeselare uit als ´goed voorbeeld´ inzake gebruik van IT-middelen. De reportage toont hoe het gebruik van IT-middelen bijdragen tot het efficiënter werken. Medewerkers die vlotter kunnen werken, ook op mobiele locaties, presteren beter. Uiteindelijk komt dit ten goede van de dienstverlening vanuit Stad Roeselare.

Je kan de publireportage herbekijken via deze link:  http://kanaalz.knack.be/publireportage/hp-mobieler-werken-27-09-17/video-normal-905649.html�